Herfstvakantie

Maandag in de herfstvakantie is er gewoon les. Dinsdagavond niet. Donderdagochtend geeft Inge les en zaterdag ikzelf. Tot op de mat!

Laatste ‘feest-les’ al op 1 december

Ik heb besloten dat ik zaterdag 1 december al mijn laatste les ga geven (in plaats van 15 december). Dit omdat ik dan ook stop bij Lijf&Visie. Sorry.

Ik hoop zoveel mogelijk van jullie dan op de mat aan te treffen. Ik ga proberen er een bijzondere laatste les van te maken en zorg voor veel appeltaart na afloop. Zelf zin om een taart te bakken voor die les? Laat je het me weten?

Elke zaterdag tot en met 1 december is er les!

Ik geef tot en met 1 december de lessen op zaterdag. Komen jullie nog lekker vaak?!

Lesrooster tm 1 december 2018

Maandagochtend 8.45-10.15 uur

Dinsdagavond 19.45-21.15 uur door Alex van der Geer

Donderdagochtend 10.15-11.45 uur

Zaterdagochtend 9.30-11 uur

Geen cay-yoga meer bij Lijf&Visie

Op 1 december geef ik mijn laatste yogales bij Lijf&Visie. Daarmee stopt cay ook bij Lijf&Visie. Ik wil jullie vragen om je strippenkaarten zoveel mogelijk op te maken. Wat op 15 december nog open staat (en als je kaart niet ouder is dan 1 jaar), betalen Lijf&Visie en ik je uiteraard terug.

Vanaf heden kun je één of meerdere losse lessen kopen bij de balie van Lijf&Visie voor €11,50 per les (de prijs die we ook hanteerden op de 10-ritten-kaarten). Deze lessen zijn dan geldig tm 1 december 2018.

 

 

 

Advertenties