Hoe meld ik me aan als yogi?

Dit doe je online via momoyoga (http://www.momoyoga.nl/lvcay). Hier registreer je je eenmalig. Je mailadres gebruik ik o.a. voor de nieuwsbrief. Selecteer dat je een onbeperkte abonnement hebt – dan werkt onderstaande namelijk.

Hoe meld ik me aan voor een les?

Aanmelden is niet nodig.

Hoe wordt bijgehouden hoeveel lessen ik ben geweest?

Dit gaat niet via momoyoga! Na betaling krijg je een strippenkaart. Die geef je aan mij. Hierop hou ik bij wanneer je bent geweest. Aan het einde van elke les kun je op je kaart kijken hoeveel lessen je nog hebt.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld voor een les, maar toch niet kom?

Als je je wel hebt aangemeld, maar je bent niet geweest, dan kost dat je geen strip.

Klopt het dus dat de aanmelding verloopt via momoyoga en er ook strippenkaarten zijn?

Ja. Via momoyoga reserveer je. Op de strippenkaart hou ik bij hoe vaak je bent geweest.

Moet ik me aanmelden voor een proefles?

Nee dat hoeft niet.

Hoeveel kost een proefles?
Je koopt twee proeflessen voor 15 euro. Graag betalen met pin aan de balie van Lijf&Visie. Er is bewust gekozen om je altijd twee lessen te laten volgen omdat cay een heel eigen aanpak en yogatechniek kent.

Hoe lang zijn de strippenkaarten geldig?

De strippenkaarten zijn 1 jaar geldig. Je krijgt geen geld terug als je eerder besluit te stoppen. Als je een lange periode niet deel kunt nemen, laat ik de kaart natuurlijk graag langer gelden.

Hoe betaal ik mijn lessen?

Dit doe je bij de balie van Lijf&Visie. Met pin. Na je betaling krijg je je strippenkaart. Een enkele keer komt het voor dat je al betaald hebt en toch ook nog een factuur krijgt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Geef die factuur graag aan de balie of aan mij.

Abonnementen lopen via automatisch incasso.

Wat moet ik meenemen naar een les?
Yogamatten en yogatools zijn in de studio aanwezig. Het enige wat je mee hoeft te nemen is kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Het is fijn om wat lagen kleding aan te hebben, zodat je je kleding aan je/de temperatuur kunt aanpassen.

Schoenen graag in de kleedkamer laten.

Wat is de procedure wanneer de docent afwezig is?
In het geval dat ik onverhoopt uitval, probeer ik altijd een invaldocent te vinden. De invallende docenten zijn bij voorkeur geschoold door Gert van Leeuwen in de volledige lerarenopleiding. Wanneer onverhoopt geen invaller beschikbaar is, komt de les te vervallen. Dit meld ik zo vroeg mogelijk, uiterlijk een uur voor de start van een les.

Als je je hebt aangemeld via momoyoga, krijg je uiterlijk een uur voor de les een bericht via je mobiele nummer (en als je dat niet vermeld hebt, via e-mail).

 

Ik kom per auto. Is er voldoende parkeergelegenheid?
Wij hebben een eigen gratis parkeerplaats.

Advertenties