Geen cay-yoga meer bij Lijf&Visie

Op 15 december geef ik mijn laatste yogales bij Lijf&Visie. Daarmee stopt cay ook bij Lijf&Visie. Ik wil jullie vragen om je strippenkaarten zoveel mogelijk op te maken. Wat op 15 december nog open staat (en als je kaart niet ouder is dan 1 jaar), betalen Lijf&Visie en ik je uiteraard terug.

Vanaf heden kun je één of meerdere losse lessen kopen bij de balie van Lijf&Visie voor €11,50 per les (de prijs die we ook hanteerden op de 10-ritten-kaarten). Deze lessen zijn dan geldig tm 15 december 2018.

Wel cay-yoga elders!

Ik hoop van harte dat het yoga-virus jullie nooit meer los laat. Ik kan jullie een viertal docenten van harte aanbevelen …

Alex – Hilversum

Alex’s lessen op dinsdagavond krijgen heel goede feedback! Laat de kans niet lopen om voor 15 december nog een lesje mee te pikken. Hij is op zoek naar een locatie – voor circa 10 leerlingen in Hilversum, waar hij door kan gaan met deze lessen. Weet iemand een locatie?! Alex kun je bereiken via alexvandergeer@gmail.com en 0651248621.

Inge

Inge richt zich komend jaar op haar afstuderen als yogadocent en gaat zich daarbinnen specialiseren in yoga en dans. Daarna is nog open hoe en waar haar yogadocentschap vormt krijgt. Inge kan je bereiken via info@vanvoornveld.com en 0644015570.

Jochem – Laren

Jochem geeft sinds juli les bij SportFlow Yoga te Laren. Hij geeft Critical Alignment Yoga in kleine groepen van maximaal 10 personen. Lessen duren 90 minuten. Aanvang maandagavond: 20 uur, dinsdagochtend: 9.30 uur, dinsdagavond: 20 uur, woensdagavond: 18 uur, woensdagavond: 20 uur en zaterdagochtend: 10 uur.

Zaterdag de 29ste september is er OPEN DAG/ FEESTELIJKE OPENING. Van 13 uur tot 17 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken. Met een hapje en een drankje! (Aangeboden door SportFlow Yoga te Laren) en voor de kids een springkussen. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Op zondagochtend de 30ste september geven Wendy Manintveld en Jochem van Hattum,

Van 10 uur tot 12.30 uur een kennismakingsworkshop Critical Alignment Yoga.

Jochem kan je bereiken via 0610606722 en jrvanhattum@gmail.com. sportflow.nl/yoga

José – Amersfoort

José heeft haar eigen yogastudio in Amersfoort, dichtbij het Centraal Stationjose. Hier geeft ze wekelijks aan zes groepen yogales. Binnen deze groepen is er nog ruimte voor nieuwe cursisten om in te stromen. De lessen zijn afwisselend, elke keer gericht op een ander aspect van het lichaam, van de geest. Critical Alignment is een van de yogavormen die ze gebruikt. Ze neemt de vrijheid om ook andere yogavormen – die ze de afgelopen 25 jaar onderzocht in haar lessen te verweven. In overleg is een proefles altijd mogelijk. José kun je bereiken via jose@josehutjes.nl en 0642598022. www.josehutjes.nl

Verkoop tools

Per 15 december verkoop ik veel van de yogatools. Ik bood ze eerst aan bovenstaande docenten aan. De huidige stand van wat nog te koop is en verkoopprijzen vind je hieronder. Als je interesse hebt, wil je me dan graag app-en op 06-14769214? Ook als je me in de wandelgangen gezegd hebt, dat je interesse hebt, app me graag nog. Tot 15 oktober gaan de leerlingen uit Soest voor.

Schermafbeelding 2018-09-23 om 14.01.34

Namasté

Noële

Advertenties